DT Rullecontainer har i många år stått för god service och kvalitet  

DT Rullecontainer bildades i slutet av 70-talet under namnet D-Trading ApS. I början sålde vi INKA-pallar och utvecklade senare en kvartspall i plast för detaljhandeln – en pall som vi sålt fler än 2,5 miljoner av. 
Under 90-talet började vi sälja rullcontainrar som även nu tillverkas av en av Europas största tillverkare, tyska Feil GmbH.
I dag är DT Rullecontainer en av de starkaste aktörerna på den skandinaviska marknaden för alla typer av rullcontainrar och rullburar. Vi har ett brett sortiment standardprodukter, men tar också fram många individuella lösningar för kunder över hela Skandinavien. Vi har både konstruktörer och ingenjörer på plats som utvecklar och ritar nya rullcontainrar i samarbete med våra kunder. 
Vi är alltid intresserade av att höra om era behov och önskemål, och vi kommer mycket gärna på besök för ett förutsättningslöst samtal – det spelar ingen roll om ni redan använder rullcontainrar eller om ni har funderingar på att börja anvnända dem i verksamheten.

Bra sparring under svåra förhållanden

Vi har baserat utvecklingen av flera olika rullcontainrar avsedda för användning på borrplattformar i Norge på DT rullcontainer. Förutom att kvaliteten ska klara hårda väderförhållanden ska rullcontainern också klara många krav på mått och säkerhet, samtidigt som de ska kunna staplas. Alla dessa krav har uppfyllts med hjälp av hållbara och innovativa lösningar.

Kraemer Maritime, Bergen
Gott samarbete i flera år

I vår bransch ändras kundernas krav och leveransbehov ständigt. Därför har vi valt DT Rullecontainer som samarbetspartner och tillsammans med dem utvecklat flera olika rullcontainrar för våra behov. Detta ger oss hög flexibilitet i när det gäller att serva och tillgodose våra kunders behov och önskemål och därmed också göra oss mer konkurrenskraftiga.

Foodservice Danmark
Rätt intryck hos våra kunder

Vi verkar på en konkurrenspräglad marknad och har hela tiden behov av att optimera också i vår försörjningskedja. Tillsammans med DT Rullecontainer har vi utvecklat olika rullcontainrar som med lång livslängd och låga underhållskostnader bidrar till hög leveranssäkerhet för våra kunder till rätt pris. Alla rullcontainrar levereras med namn och logga och med stroppar i våra färger och med vårt namn. Detta ger ett gott intryck av vår kvalitet när vi är ute hos våra kunder.

AB Catering, Aarhus
bubble