Hyra/leasing av rullcontainrar

Det kan finnas många fördelar med att hyra eller leasa rullcontainrar hos DT Rullecontainer.
Förutom att kunna anpassa kostnaden till era aktuella behov slipper ni också stora engångskostnader, och ni kan öka eller minska antalet rullcontainrar efter t ex säsongsbehov eller liknande.
Här på DT Rullecontainer kan vi skräddarsy ett hyr- och leasingkontrakt efter era önskemål, och vi erbjuder också fördelaktiga friköpsmöjligheter om ni är intresserade av det. 

Berätta om era behov

Bra sparring under svåra förhållanden

Vi har baserat utvecklingen av flera olika rullcontainrar avsedda för användning på borrplattformar i Norge på DT rullcontainer. Förutom att kvaliteten ska klara hårda väderförhållanden ska rullcontainern också klara många krav på mått och säkerhet, samtidigt som de ska kunna staplas. Alla dessa krav har uppfyllts med hjälp av hållbara och innovativa lösningar.

Kraemer Maritime, Bergen
Gott samarbete i flera år

I vår bransch ändras kundernas krav och leveransbehov ständigt. Därför har vi valt DT Rullecontainer som samarbetspartner och tillsammans med dem utvecklat flera olika rullcontainrar för våra behov. Detta ger oss hög flexibilitet i när det gäller att serva och tillgodose våra kunders behov och önskemål och därmed också göra oss mer konkurrenskraftiga.

Foodservice Danmark
Rätt intryck hos våra kunder

Vi verkar på en konkurrenspräglad marknad och har hela tiden behov av att optimera också i vår försörjningskedja. Tillsammans med DT Rullecontainer har vi utvecklat olika rullcontainrar som med lång livslängd och låga underhållskostnader bidrar till hög leveranssäkerhet för våra kunder till rätt pris. Alla rullcontainrar levereras med namn och logga och med stroppar i våra färger och med vårt namn. Detta ger ett gott intryck av vår kvalitet när vi är ute hos våra kunder.

AB Catering, Aarhus
bubblemedia